![Information Kundtjänst](https://media.viskanassets.com/v2/engelsonsprod/original/ikon_info_svart_1.png)
![Butiken i Falkenberg](https://media.viskanassets.com/v2/engelsonsprod/original/ikon_pin_svart.png)
![Om oss](https://media.viskanassets.com/v2/engelsonsprod/original/ikon_ledkryss_stil_svart.png)
![](https://media.viskanassets.com/v2/engelsonsprod/original/julskinketoast-5.jpg)
![](https://media.viskanassets.com/v2/engelsonsprod/original/julskinketoast-1.jpg)
![](https://media.viskanassets.com/v2/engelsonsprod/original/julskinketoast-2.jpg)
![](https://media.viskanassets.com/v2/engelsonsprod/original/julskinketoast-3.jpg)
![](https://media.viskanassets.com/v2/engelsonsprod/original/julskinketoast-4.jpg)
Julskinketoast
Har du julskinka över från jul? Prova detta! Julskinketoast grillad i mackjärn över öppen eld. Enkelt och riktigt smarrigt.
Till två mackor behöver du:
3 msk majonnäs
3 msk grovkornig senap
4 skivor julskinka
4 skivor amerikansk cheddarost
4 skivor bröd
Olja till grilljärnet
Gör så här:
Smörj grilljärnet med lite olja och värm det i elden ett par minuter.
Bred majonnäs och senap på alla brödskivor.
På två av bröden - lägg på en skiva ost, två skivor julskinka och sedan en ostskiva till. Lägg på resterande brödskivor.
Grilla dem i grilljärnet över elden. Vänd järnet då och då och kolla försiktigt under tiden.
När de fått fin färg och osten smält är det klart!
Ät och njut! 💙